Introducees op afhangbord zonder tijdelijke pas


I. Introduceren activeren en instellen:

Introduceren kan in AllUnited al via tijdelijke passen en gelijk betalen aan de bar (Zie: AllUnited Advantage - Tijdelijke passen KNLTB activeren), maar bij veel clubs is er niet altijd barbezetting. Op verzoek van veel clubs hebben we hier nu een andere mogelijkheid voor gemaakt. Leden kunnen zo introducees meenemen én deze met hun eigen pasje afhangen. De club kan instellen hoe vaak dit mag en of er wel/niet betaald (achteraf) voor moet worden. De facturatie vindt dus later handmatig plaats door de club. Activeren van deze premium module kost éénmalig 50 EUR en kan aangevraagd worden via een ticket.

1. Na activatie door AllUnited 
2. Ga je via planning -> instellingen -> planningsoverzicht / afhanginstellingen -> wijzigen naar de knop Introducees
3. Klik op tonen. Voeg vervolgens bij toegestane groepen de gewenste groep toe. In de meeste gevallen is dit het relatietype lid
4. Vul alle vakjes in met de gewenste aantallen en tijdseenheid
5. Klik op sluiten én daarna op bewaren

Introduceren kan (bij relatietype lid) op alle banen waar leden ook op kunnen afhangen.Groeptype ---> Meest gekozen is relatietype
Groep ---> Meest gekozen is Lid
Max. per reservering  ---> hoeveel introducees mogen er in 1 afhangbeurt toegevoegd worden (meestal 1)
Max. gratis ---> hoe vaak mag een lid een introducé gratis meenemen? Instelbaar per tijdseenheid (meestal 3 tot 4 keer per jaar)
Max. betaald  ---> hoe vaak mag een lid een introducé betaald meenemen? Instelbaar per tijdseenheid (zelf te bepalen)

Wat zien leden op het Afhangbord?
Bovenste twee als introducees niet is ingesteld. Onderste twee als introducees wel is ingesteld.

Wat zien leden op het Afhangbord?
Bovenste twee als introduceren gratis is. Onderste twee als introducees niet gratis is. Leden zien dus dat er gefactureerd zal gaan worden.Hoe staan introducees op het Afhangbord en in de backoffice?II. Rapportage gaat via selectie wizard:

Deze wizard wordt, na activering, toegevoegd aan jullie omgeving.


III. Facturatie van introducees:

Er is geen automatische koppeling met facturatie. De club kan handmatig op basis van de selectie wizard de leden die het betreft later zelf een factuur sturen voor de introducé kosten. Het introducé bedrag bepaalt de vereniging dus zelf.