Tennismaatje activeren


ZOEK EENVOUDIG EN SNEL EEN TENNISMAATJE BINNEN JOUW VERENIGING

Tennis kan alleen met iemand aan de andere kant van het net. Het zoeken naar een geschikte tennispartner kan nu altijd en overal met je AllUnited website op mobiel, tablet, laptop of vaste computer. Eenvoudig zoeken naar jouw ideale match, direct contact zoeken en afspreken. Voor iedereen bruikbaar van jong tot oud. Voorkom dat nieuwe leden na twee jaar vertrekken wegens een tekort aan tennismaatjes.

Eenvoudig jouw leden verbinden
Dankzij de nieuwe tennis-match oplossing van AllUnited kun je eenvoudig zoeken naar clubleden om mee te enkelen of dubbelen. Via een simpele zoekfunctie kies je jouw voorkeursmaatje (man/vrouw, leeftijdranche, speelsterkte, enkel of dubbel en beschikbaarheid) waarna het systeem jouw matches zoekt. Neem daarna contact op en je weet direct of je een tennis match hebt. 

Privacy en kosten
Zoek een maatje is volledig afgeschermd en alleen inzichtelijk voor jouw clubleden. En voor de vereniging niet onbelangrijk. Gewoon gratis bij AllUnited!

Uitgebreider verbinden
Zoek een maatje is uitgebreid met het opgeven van beschikbaarheid en later direct reserveren/afhangen van een baan. Daarbij zijn we al bezig met de voorbereidingen voor matchen met andere (naastgelegen/plaatselijke) verenigingen voor nog meer tennisplezier. Nieuwe vormen van verenigen mogelijk maken!


> VIA CLUBWEBSITE

Maak je vindbaar.
 Zin om te tennissen, maar geen speelmaatje? Stel je beschikbaarheid in en geef een leuke of handige profielomschrijving, zodat leden jou kunnen selecteren. Handig als je net begint, een bepaalde slag wil oefenen of misschien welk een drankje achteraf wil doen aan de bar.

Of ga zelf op zoek
Zelf zin om een balletje te slaan? Kies je dag of dagen en zoek nieuwe maatjes voor enkel (mix) of dubbel (mix) aan de hand van speelsterkte. 

Activeren op de website
Om deze functie op de website te kunnen activeren, kan je een ticket aanmaken. Let op! Zoek een maatje is alleen beschikbaar op de adaptieve websites.

> VIA DE CLUB APP (bekijk Youtube filmpje)

Geef jouw voorkeuren aan, zoek een maatje en neem contact op. Ook beschikbaar in de ClubApp Start. 

Activeren in de ClubApp 
Is de functie geactiveerd op de website, dan kan je deze ook in de app activeren. Ga naar het app beheer en open de instellingen van de overzichtspagina/ homepagina. Ga naar het actiemenu en activeer zoek een maatje.

LET OP: als deze module is geactiveerd, staat er nog niemand in de database en kun je dus nog niemand vinden. Het is om die reden aan te raden Tennismaatje mee te nemen in een nieuwsbrief of website bericht, zodat leden zich hiervoor kunnen aanmelden.


Comments (1)


Medewerker
Hoe kunnen leden contact met elkaar opnemen?