Meta omschrijving in google toevoegen.


META omschrijving in Google toevoegen.

Een META omschrijving is een korte omschrijving waar de pagina overgaat. Deze omschrijving is zichtbaar in de zoekmachines. Het blauwe vierkant in onderstaande afbeelding geeft bijvoorbeeld de META beschrijving weer van AllUnited. Standaard wordt nu een omschrijving gegeven van het laatst gepubliceerde openbare bericht. Wanneer een eigen META beschrijving wenselijk is, dan kunnen wij dit bij AllUnited voor de vereniging aanpassen.  Stuur hiervoor een ticket in onder website met de gewenste beschrijving.

schermafbeelding_2018_10_30_om_11.30.34_1.jpg

Naast dat een META beschrijving een korte omschrijving geeft kan het ook de positie in Google beïnvloeden. Naast de META beschrijving kan ook de indexering in google een rol spelen. 

Bij adaptieve websites zijn de pagina’s standaard op niet indexeren gezet voor Google. Dat wil zeggen dat foto’s, content ed. niet door Google getoond worden, dit in verband met privacy. Wil je dat Google of andere zoekmachines je webpagina’s indexeren vink dan “Zoekmachines toestaan” aan, in de pagina.

Hou er wel rekening mee dat als content van jullie website niet wordt geïndexeerd dat dit ook jullie positie in Google kan beïnvloeden. Google kijkt namelijk naar content dat gerelateerd is aan zoektermen. Als dit niet geïndexeerd is, kan Google het namelijk ook niet vinden.