Beheer op de terminal op de club


Op veler verzoek is de functie toegevoegd om met je pasje (knltb of tijdelijke pas*) gelijk in het beheerscherm te komen. Deze functie is vooral handig als je op de dag zelf een baanreservering (training/toernooi etc.) wilt verwijderen/wijzigen of toevoegen. Haal je pasje door de kaartlezer en klik 3x op logo AllUnited. Kies daarna voor beheer. 

  • Stap 1: Personen die dit moeten kunnen, moeten de functie hebben die is ingesteld via Planning -> Instellingen -> Planningoverzicht / Afhanginstellingen -> Wijzigen ->
    Bovenin staat Baanbeheerder functie. Meestal is de functie Beheerder Afhangbord. Een functie toekennen, gaat via de relatiekaart.
  • Stap 2: Druk drie keer (binnen één seconde) rechtsonder op het AllUnited logo
  • Stap 3: Kies voor 'Beheer'
  • Stap 4: De backoffice van AllUnited opent zich.
  • Stap 5: Voer jouw reserveringen of wijzigingen door.

* Als je een tijdelijke pas gebruikt, moet je bij Stap 1 niet de functie Beheerder Afhangbord gebruiken, omdat deze functie wordt uitgewisseld met de bond en de bond tijdelijke passen niet herkent. Maak in dit geval een nieuwe functie aan, bijv. baanbeheer en koppel deze functie aan de tijdelijke pas en/of andere personen die dit moeten kunnen.

Let op!
Om misverstanden te voorkomen: het banen blokken/vrijgeven via de computer (thuis) is ongewijzigd. Deze nieuwe functionaliteit is dus alleen voor personen die op de club op de terminal een baan moeten blokken of vrijgeven voor training/toernooi/competitie etc.