Afbeeldingen


Het is mogelijke om afbeeldingen toe te voegen aan afdrukformulieren. Denk bijvoorbeeld aan een logo.

Deze afbeeldingen kun je beheren via menupad: Systeembeheer > Alle Instellingen > Afdrukformulieren > Tab Afbeeldingen

We raden aan om altijd .jpg afbeeldingen te uploaden. Deze zijn vaak klein qua opslag en worden het beste ondersteund binnen ons systeem.
De grootte van de afbeelding kan dan in het afdrukformulier makkelijk aangepast worden. Al raden we aan de afbeelding zo klein mogelijk te uploaden. Zo blijft de inlaad tijd van de afbeelding laag.

schermafbeelding_2021_01_05_om_08.21.02_1.png

Zorg ervoor dat er geen andere leestekens aanwezig zijn in de documentnaam dan hetgeen in bovenstaand voorbeeld aanwezig. De naam mag ook niet langer zijn dan het getoonde venster.

Via "Bestand kiezen" kan op uw eigen computer het logo opladen worden in AllUnited. Dit logo kan dan bij later bij het afdrukdocument gebruikt worden. De volledige naam van de afbeelding moet gebruikt worden in het formulier.

Je kunt in dit scherm ook het standaard logo voor pdf's en e-mails instellen.
Kies in het blok "Logo's"  bij het gewenste onderdeel de afbeelding die je wilt instellen als standaard logo.

Afbeelding toevoegen aan een afdrukformulier

Wanneer een afbeelding is geupload via de afdrukformulier afbeeldingen, dan kan je deze instellen bij een gewenst afdrukformulier.
Let wel op de afbeelding in .jpg formaat is geupload. Andere formaten zorgen voor foutmeldingen.

Stel de afbeelding heet clubfoto.jpg, dan voeg je de afbeelding toe als volgt: <image clubfoto.jpg;40>.  Het getal achter de puntkomma (;) bepaalt de breedte.
Let op dat je, afhankelijk van de gekozen grootte, voldoende lege regels toevoegt onder de afbeelding.

Meer informatie over het toevoegen van data aan afdrukformulieren, is te vinden via https://pr01.allunited.nl/manual.php?manualcode=Woordenboek.