Beoordelen via de ledenmodule (teams)


Wil je trainers/instructeurs teams of lesgroepen laten beoordelen maar geen toegang geven tot de BackOffice van AllUnited? Maak dan gebruik van de Ledenmodule. In de ledenmodule kan je de trainers/instructeurs de rechten geven om een beoordeling uit te voeren.

Menupad: [Systeembeheer] >[Alle instellingen] > [Menu voor de ledenmodule] > [Wijzigen]

 

 Voeg in het menu de verschillende opties naar wens toe:

Mijn beoordelingen Het lid krijgt inzicht in zijn/haar status van de beoordelingen. Afhankelijk van de instellingen in het beoordelingstype worden hier alle resultaten getoond of enkel een statusbalk met kleuren.
Les/evenement beoordelen Kies een les/evenement + een beoordelingstype. Zet het vinkje bij Deelnemers aan en kies voor Direct beoordelen.
Les/evenement beoordelingslijst Kies een les/evenement naar keuze en vraag een lijst op met alle beoordelingen per relatie.
Beoordelingen per lid Een trainer kan een lid opzoeken en de beoordelingen van dit specifieke lid bekijken.
Team beoordelen Kies een team naar wens en maak een beoordeling aan.

Menu items enkel beschikbaar stellen voor functionarissen? Klik dan op [Tonen] onder toegestane groepen en maak een selectie op basis van functies.

Beoordeling team aanmaken

Wanneer de trainer is ingelogd in de ledenmodule kan hij/zij een team beoordelen. De trainer kiest voor het menu item [Team beoordelen]. Onderstaand scherm zal openen:

 

 Selecteer het team dat beoordeeld moet worden, zorg dat het vinkje achter Spelers aanstaat en kies een Beoordelingstype. Klik vervolgens op [Direct beoordelen]. Het systeem maakt nu de beoordelingslijst aan, waarna de trainer kan gaan beoordelen.
*Alleen de teams waar de trainer als trainer is gekoppeld komen naar voren in de keuze voor een team.

 

Geef in het eerste veld aan of het lid aanwezig is in de training/les en vul vervolgens de beoordeling per lid in, geef eventueel een opmerking mee en klik onderaan op [Bewaren]. De beoordeling is nu vastgelegd op de relatiekaart. Logt een lid of een ouder in op de geïntegreerde clubwebsite of ledenmodule dan kan deze de laatste beoordeling terug zien en is zo altijd op de hoogte van de voortgang van de leerling.

 Klik hier voor de volledige handleiding