Beoordelingstype koppelen aan leerlingen in een team


Menupad: [Activiteiten & Teams] > [Teams beheren] 

 

 Uitleg van de velden

Veld    Betekenis   
Activiteit Met deze knop wordt aangegeven welke activiteit beoordeeld gaat worden. Dit kan bijvoorbeeld een bepaalde trainingsperiode zijn of bij een omni vereniging de sport die beoordeeld dient te worden.
Categorie Bij deze knop kan je selecteren welke soort lid beoordeeld wordt : spelend lid/rustend lid
Team/ Bad    Hier kan je het gewenste team of bad selecteren
Teamcategorie Hier kan je selecteren welke soort team beoordeeld wordt : is het bijvoorbeeld een prestatie gericht of recreatie team
Teamgroep Hier wordt aangegeven of het gaat om bijvoorbeeld jeugdleden, seniorenleden of veteranen.

Kies het gewenste team of bad en klik op [Wijzigen].
In het witte menu bovenin het scherm vind je de knop [Spelers]. Klik hierop en onderstaand scherm wordt geopend.

 

Kies in dit scherm achter iedere speler/lid de juiste beoordelingstype en klik op [Bewaren]. Zijn alle spelers/leden voorzien van een beoorderlingstype dan is het team gereed. Herhaal deze stap voor alle teams. 

Voeg de trainers/instructeurs toe aan een team/badOm een team te kunnen beoordelen dient de trainer/instructeur gekoppeld te worden aan het team/bad.  Ga hiervoor terug naar het team door bovenaan op de knop terug te klikken. Scrol naar het tabblad [Functies] en voeg hier de trainers toe. Vergeet niet onderaan de pagina op [Bewaren] te klikken.


Kies een functie en koppel hier een relatie aan. Door op het vergrootglas te klikken kan er een relatie opgezocht worden in de administratie. Kies de relatie en kies een vanaf datum. Er kunnen meerdere trainers/instructeurs aan het team/bad gekoppeld worden.

Klik hier voor de volledige handleiding