Persoonlijke gegevens
Achternaam *
Tussenvoegsel
Voornaam
Voorletters
Geboortedatum
*
*
*
Geboorteplaats
Nationaliteit
*
Land *
Postcode *
Huisnummer *
Straat
Plaats
Telefoon
Mobiel
Meerdere emailadressen zijn mogelijk door een ; als scheidingsteken.
E-mail *
Pasfoto
Max. 4 MB. Afmetingen min. 300 x 400 px en in jpg formaat. Bij afwijkende verhoudingen wordt de foto bijgesneden naar het midden.
Vragen
HELP JIJ DE MENSEN ACHTER RUGBY CLUB GRONINGEN?
*Wil jij je kennis delen met de mensen achter Rugby Club Groningen, en je inzetten voor de club? We kunnen alle hulp gebruiken, geef hieronder aan op welk gebied je kennis heb of wat je passie is?
*
Goed om te lezen dat je specifiek kennis hebt, waar zou je deze kennis willen inzetten? Of wil je juist iets buiten je vakgebied doen, je kan het hieronder aangeven.
 
Bar- en of Keukendienst
Ben je op zoek naar nieuwe sociale contacten en wil je de barcommissie mensen helpen? En ook nieuwe vaardigheden leren, zoals bier tappen en kleine gerechten maken? Dan is er geen betere plek dan de bar en keuken van Rugby Club Groningen.
Je staat achter de bar, verzorgt dranken/maaltijden en maakt een praatje, zodat iedereen zich welkom voelt. Je kan zelf kiezen welke uren je werkt en je helpt de leden van de barcommissie. Met of zonder vakkennis wordt het sowieso een leuke ervaring.
 
Communicatie Intern en Extern
Ontwikkel je communicatievaardigheid. Wij communiceren met onze 300+ leden via verschillende mediakanalen? Voel jij deze diverse media goed aan en kan je passende teksten schrijven voor bijvoorbeeld onze sociale mediakanalen,
nieuwsbrieven, persberichten en flyers. Meld jezelf aan en ontwikkel je communicatievaardigheid, en help de leden van onze communicatiecommissie.
 
Jeugd begeleiding
Haal jij voldoening uit het begeleiden van jonge mensen, niet alleen in hun sportieve, maar vooral in hun maatschappelijke ontwikkeling? Word jij blij van het actief uitdragen van de rugbynormen en -waarden: Respect, Discipline en
Kameraadschap?
Meld je dan aan! Je ondersteunt de trainers tijdens trainingen, je begeleidt de spelers tijdens wedstrijden en zorgt voor de teamkit en ballen. Je praat met ouders en spelers zodat iedereen zich thuis voelt.
Voordat je kinderen mag begeleiden bij RCG heb je een VOG nodig, de leden van jeugdzaken, regelen die samen met jou
Maar je kan hem ook zelf aanvragen, klik hiervoor op deze link.
 
Sponsorcommissie
Wil jij een interessante en leerzame ervaring opdoen, jouw communicatievaardigheden en financiële inzichten verbeteren door voor onmisbare inkomsten voor de club te zorgen? De leden van de sponsorcommissie
hebben hulp nodig! Vind jij het leuk om contact te leggen met potentiële sponsoren, daarmee het gesprek aan gaan en de belangen te behartigen van de huidige sponsoren? Meld je aan! Je gaat je niet alleen bezig
houden met het werven van sponsoren voor financiering, maar ook met werkzaamheden als sponsoring van producten en materialen zoals de clubkleding en het beter benutten en exploiteren van het clubhuis.
 
Organisator
Wil jij je organisatorische talent helemaal kwijt kunnen? Om zo je deskundigheid te vergroten en je talenten te ontwikkelen? We zoeken mensen die de leden van het bestuur, logistiek en administratief willen ondersteunen.
Je
beheert inkomende e-mails en stuurt ze door naar de juiste personen binnen RCG. Tijdens de maandelijkse bestuursvergadering help je mee de organisatie binnen RCG te verbeteren. Je bent organisatorisch en administratief sterk,
je werkt gestructureerd en je houdt (van) overzicht. Je werkt vanuit huis en bent bereid, je wekelijks 2 uur in te zetten en je ondersteunt de gedachtegang van RCG Respect, Discipline en Kameraadschap. Meld je aan!
 
Grounds(wo)men
Houd jij van nette, schone en goed georganiseerde ruimte? Help dan de leden van het clubhuisbeheer met het op orde houden van onze historische "Grounds". We hebben een klein clubhuis en veel leden, dit betekent dat we elke
vierkante meter, goed moeten benutten en onderhouden. Kan jij hierbij helpen, sluit je dan aan bij de helden achter de schermen, de groundsmen en groundswomen van RCG.
 
Anders, nl.
Jouw passie of kennis staat er niet bij? Laat ons hieronder weten wat je voor ons wilt doen?
 
RCG STATUTEN, RCG HUISHOUDELIJK REGELEMENT, GEDRAGSCODE- EN KERNWAARDEN RUGBY
De RCG Statuten en het RCG huishoudelijk regelement vind je hier.
De gedragsregels en kernwaarden vind je hier.
**Door het aanvinken van check box geef je aan kennis genomen te hebben van de RCG statuten, het RCG Huisreglement de kernwaarde en gedragscode van rugby.
 
JE PERSOONSGEGEVENS
Gegevens worden niet aan commerciële derden verstrekt. Noodzakelijke en relevante gegevens worden wel uitgewisseld met derden die nodig zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden voor RCG.
*Ik ga hiermee akkoord, onze uitgebreide privacy verklaring vind je hier.
Heb je nog vragen of opmerkingen, noteer die dan hieronder. We nemen, indien nodig, zo snel mogelijk contact met je op.
Opmerking